Edalina

Edalina

Edalina

Waarom heet Renke hier Edalina? Beide namen betekenen ‘Koningin‘ – het thema van het nestje.  Maar de naam ‘Renke’ stond niet op het lijstje. Eigenlijk had het lijstje geen enkele naam die ik echt bij dit meisje vond passen.  Maar op een gegeven moment moesten toch echt de stambomen worden aangevraagd, dus is er dan maar een stamboom aangevraagd met de naam ‘Edalina’. Het duurde nog ruim een maand voordat de naam Renke zich aandiende – en die past uitstekend bij dit meisje!  Dus heeft ze nu twee verschillende namen.

Haar vader is Moon Kewa Ramses II ( stamboom) van cattery Asana – wat was ik blij dat die met Hotohke op stap mocht! En om verder te fokken met een dochter van die twee – dat leek me geweldig. Ze kregen 5 prachtige kittens.  Er zat maar één meisje bij, en dat maakt de keuze wel erg gemakkelijk.

Edalina

Edalina

Renke is niet uitgegroeid zoals ik me had voorgesteld. Ze is wat klein gebleven. Oh, groot genoeg hoor, maar met haar moeder en overgrootmoeder in huis is er toch duidelijk verschil te zien! Ze is wat druk gebleven. En … ik weet het niet … ze is nog steeds wat ADHD. Misschien gaat dat eruit met een nestje … en misschien geeft ze het juist door! Misschien gaat het eruit na castratie …. Misschien lopen we fantastische kittens mis als ze wordt gecastreerd …

Het blijft wikken en wegen. En de weegschaal zakt langzaam door naar ‘castreren’.  Erg jammer, eigenlijk.