Nidoba

NIDOBA, een Maine Coon cattery waar de VRIENDschap centraal staat!

De vriendschap is niet alleen voor Maine Coon katten die hun thuis hebben achter mijn voordeur. Als NIDOBA poezen een amoureus avontuurtje hebben, dan is dat met een partner die ook ‘nidoba‘ is met zijn of haar mensen. Dat houdt ondermeer in dat deze partners ook goed gezond zullen zijn. Ook zullen we ervoor zorgen dat partners de NIDOBA katten in type en stamboom en mooi aanvullen. Dat is misschien niet zo belangrijk voor hunzelf, maar wel voor de kleine vriendjes die wellicht 9 weken later geboren zullen worden.

De vriendschap is ook voor de volgende generatie. Een nestje? Als het gebeurt, dan is het leuk, maar anders: het MOET niet! Het MAG!!!! Als NIDOBA-kittens nieuwe vrienden om bij te wonen hebben gevonden is de NIDOBAclan uitgebreid: we houden contact met de vrienden, zowel de twee-benige, als de vier-benige variant! OK, niet dagelijks, zeker niet dagelijks! Maar mochten er problemen zijn, dan ben ik blij als er weer bij mij wordt aangeklopt.

De vriendschap is niet alleen voor de katten die hun thuis hebben achter mijn voordeur. De kleine vriendjes kennen een kittenschat: een bedrag van ongeveer de adoptieprijs van een asielkat, dat in overleg met de nieuwe eigenaar aan een goed (katten, dieren-)doel wordt geschonken.

De vriendschap wordt niet alleen op papier, of op het Internet, beleden. Veel activiteiten staan beschreven op ‘meer dan fokken’. En het doel van al deze activiteiten, die wellicht nog worden uitgebreid. En ook al ben ik in 2008 als zzp-er aan de gang gegaan en hebben veel nidoba activiteiten daaronder geleden: nog steeds is nidoba bij veel activiteiten betrokken, ook al is dat nu meer op de achtergrond.

Geniet van uw bezoek aan deze site! En als u niet hebt kunnen genieten van uw bezoek, mail dan even de bezwaren zijn.