Dierenthuis

Veel kittenschatten vonden hun weg naar het Dierenthuis.  Samen met een vriendin ben ik daar eens gaan kijken. Toen zaten ze net in Aarle-Rixtel. Een prachtig terrein: oud stalgebeuren van paarden, dus bij uitstek geschikt voor de dieren van het Dierenthuis. Helaas dachten buren daar anders over, en momenteel zit het Dierenthuis in een verhuizing naar Almere. Hier is de unieke opvang van het Dierenthuis wel welkom:   “Stichting Dierenthuis is een opvang voor kansarme asieldieren. Oude zieke honden, verwilderde katten en katten besmet met het kattenaids- en / of leucosevirus vinden hier een blijvend thuis.

Het is op veel manieren mogelijk om het Dierenthuis te steunen. Nidoba doet het door een kat te adopteren.  De kat blijft in het Dierenthuis, maar als adoptant word je goed op de hoogte gehouden van ‘jouw’ dier.

Het eerste dier dat Nidoba steunde, was Willemientje. Zij kon een tweelingzusje van Witch zijn geweest. In december 2012 is Willemien overleden. Als nieuwe adoptiekat is toen Waggel bij onze vriendengroep gekomen. Helaas kreeg Waggel ook nog eens FeLV. Of miste hij zijn eerder overleden broertje Wiegel? In ieder geval, binnen twee weken na het overlijden van Willemien is ook Waggel overleden.  Helaas heeft het Dierenthuis een ruime ‘voorraad’ dieren.  We hebben Rajah langer kunnen steunen.