Witch

Witch

Witch

Witch kwam uit Houston. Als wereldreizigster heeft ze veel verhuizingen, verschillende huisgenoten, kamperen, honden, zolders en kelders, vliegreizen en autoreizen meegemaakt. Voor Witch was het allemaal een beetje teveel. Enkel de laatste 3 jaar heeft ze rustig op één plek gewoond.

Van die rust heeft Witch dan ook genoten. Ze was een beetje zwaar geworden, dus overdag, wanneer ik aan het werk was, was ze lekker alleen in de slaapkamer, terwijl de rest kon dollen in de woonkamer. ‘s Avonds werd het voer van de Coons weggezet, en kon ze ook de woonkamer in. Dit was een ideale oplossing voor alle partijen! Maar half februari 2002 is ze plotseling overleden: naast me op bed. Een hoest- en proestbuitje, en ze was er niet meer.

Dag lieve dappere bange ongelukkige trouwe pechvogeltje Witch. Kom voor je volgende leven hier terug: ik beloof je dat je 13 weken van en met je moeder mag genieten, dat je zo zelfverzekerd mogelijk zult opgroeien, en dat je daarna in een lief huis komt! Je zult zien: dat leven zal een stuk beter beginnen en een stuk beter zijn.