Wondertjes

Zondag 12 december 2004 is de wereld een VRIENDelijkere plaats geworden: er zijn twee NIDOBA kittens geboren!

Ouders: L’Hibou Great Balls of Fire, van cattery l’Hibou, is de trotse vader. Bo Balou Citycoons, oftewel Mystery, is de trotse moeder.

Yolande, wat heb ik geboft met jouw vriendschap en begeleiding!

Stamboom van de Wondertjes op PawPeds (Click op een foto om een volgende foto te zien)

Nidoba skwa Ihmeteka
Met haar hoog-zilveren, ijs-achtige kleur moet deze pracht een Finse naam hebben. En in het Fins betekent ihme, en ihmeteko: “WONDER”. Haar kittenschat is naar het kattendorp gegaan, waar katten die geen gouden mandje meer kunnen vinden, toch vrij en blij van hun leven kunnen genieten!

Ihmeteka woont nu bij Lisa en Breunis, en Oma en Demi en Ramona en Seline, en Vlekkie en .? . ?. ? . ? maar die moeten nog komen.

“Wat ze nou weer heeft? Ze apporteert! Rietjes! Brengt ze terug en dan staat ze je zo aan te kijken van ‘Nou, komt er nog wat van? Gooi nou, muts!'”

Ihmeteka

Ihme is verschillende malen naar show geweest, en doet het daar heel leuk. Maar – ze heeft geen plekje op Internet, dus komt het hier:

SHOWCARRIÈRE NIDOBA SKWA IHMETEKA

Datum Show Klasse Keurmeester Uitslag
29 september 2005 Kittenmiddag RMC Kittens, 6-10 mo ?
U2
20 november 2005 Felikat, Nieuwegein Castraatklasse Mario Koot
U1, nom BIS
11 december 2005 Mundikat, Groningen Castraatklasse ?
U1, nom BIS

Nidoba Keramet
Deze donkere knaap heeft een Turkse naam gekregen: in het Turks is Keramet een wonder.De kittenschat van deze aap is gegaan naar Stichting AAP. Maar of die apen het even goed hebben als hij?

Keramet, hernoemd tot Shadow, woont nu bij Inge en Wim, en speelt de baas over drie andere katten – en een hond!

Keramet


Update:
Met maar twee kittens aan een goed voorziene melkbar was Keramet een grote en zware Coon toen hij naar een goed huisje verhuisde. Hij is erg jong gestorven. Er is geen sectie gepleegd, dus we kunnen niet zeggen wat de boosdoener was.  Kwantiteit van leven was hem niet gegund, maar kwaliteit heeft hij optimaal gehad!